Skip to content

Organisaties

De Almeerse Scholen Groep (ASG) en GO! Kinderopvang zijn trots op hun intensieve samenwerking binnen de Montessori Campus. De vorming van de Montessori Campus vanuit één visie past bij de uitgangspunten van ASG en GO! Kinderopvang.

Het Montessori Lyceum Flevoland (MLF) is onderdeel van de Almeerse Scholen Groep (ASG) en is een school voor mavo (vmbo-tl), havo en vwo. Het gedachtengoed van Maria Montessori is de basis voor ons onderwijs. We hebben vertrouwen in iedere leerling om zich via een eigen weg te ontwikkelen tot een verantwoordelijke ‘bouwer van de toekomst’. We bieden als school leerlingen maximale vrijheid om te oefenen met deze verantwoordelijkheid.

 

www.montessorilyceumflevoland.nl

montessori-lyceum-flevoland
almeerse-scholen-groep

De Almeerse Scholen Groep (ASG) is het onderwijsbestuur van 37 basisscholen, twee scholen voor speciaal basisonderwijs (SBO) en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Wij zijn een gemeenschap en delen met elkaar al onze kennis, ervaring en ideeën. We geloven dat de eerste achttien jaar van een mensenleven een van de belangrijkste periodes is en willen daarom het best mogelijke onderwijs bieden en ervoor zorgen dat kinderen zo goed mogelijk zijn voorbereid op de maatschappij.

 

www.asg.nl

Al meer dan 45 jaar biedt GO! Kinderopvang professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waarbij wij het plezier en de ontwikkeling van het kind centraal stellen. Wij zetten ons in voor groei en ontwikkeling. Door te blijven leren, vernieuwen en ontwikkelen blijven wij voldoen aan de vraag en verwachtingen van kinderen en ouders. GO! Kinderopvang is een maatschappelijke onderneming zonder winstoogmerk.

 

www.go-kinderopvang.nl

go-kinderopvang