Skip to content

Aanmeldprocedure

Bent u net zo enthousiast over het Campus concept als wij?

Dan nodigen wij u graag uit voor een informatieochtend om het concept extra toe te lichten en wederzijdse verwachtingen te bespreken.

Na deze informatieochtend kunt u middels onderstaand formulier uw kind(eren) aanmelden. Als wij plaatsingsruimte hebben, nemen wij contact met u op om de inschrijvingsprocedure te starten.

Voor kinderen die van een andere school komen of een extra ondersteuningsbehoefte hebben, geldt dat eerst contact wordt gelegd met de andere school om te kijken of we aan de ondersteuningsbehoefte van uw kind kunnen voldoen. Dit proces doorlopen wij altijd in goed overleg met ouders en de huidige school. 

 

Graag per kind één formulier invullen. Vult u alstublieft de gegevens zo compleet mogelijk in. De velden met rode markering zijn verplicht. U ontvangt automatisch een e-mail met een overzicht van de door u ingevulde gegevens.

 

Zit je nu in groep 8 en wil je naar de Montessori Campus op de Marie Curielaan?

 

Wat leuk dat u en uw kind enthousiast zijn over onze school! En dat hij of zij volgend jaar graag bij ons op school wil komen. Daarvoor moet u uw kind natuurlijk aanmelden.

Het is echter zo dat het aanmelden van leerlingen voor het voortgezet onderwijs sinds dit schooljaar is veranderd. Doordat Almere groeit, groeit ook het aantal brugklasleerlingen. Soms melden te veel leerlingen zich aan op een school, waardoor de school al die leerlingen niet kan plaatsen. Deze leerlingen moeten dan op het laatste moment een andere school kiezen. En dat willen we natuurlijk graag voorkomen.

 

Top 3

Daarom vragen we om, samen met uw kind een top 3 van favoriete VO-scholen te maken. Almere groeit, en daarmee groeit ook het aantal brugklasleerlingen. Soms melden te veel leerlingen zich aan op een school, waardoor de school al die leerlingen niet kan plaatsen. Deze leerlingen moeten dan op het laatste moment een andere school kiezen en dat willen we natuurlijk graag voorkomen. De Campus heeft komend schooljaar plaats voor maximaal 50 nieuwe leerlingen.

Uiterlijk 1 maart 2023 geven jullie deze top 3 door via een aanmeldformulier op de website www.digidoor.nl.

Dit formulier is vanaf 1 januari beschikbaar.

 

Meer informatie over aanmelden

Voor meer informatie over het aanmelden van uw zoon of dochter verwijzen wij u naar de site van KiesjeschoolinAlmere.nl.

Daar vindt u alle verdere informatie, een animatiefilm en een overzicht van de veelgestelde vragen.

 

Aanmelden bij onze school kan met een schooladvies voor mavo (vmbo-t), havo of vwo. 

Aanmelden kan vanaf 1 januari 2023 via Digidoor.nl (Digitaal Doorstromen Almere) 

 

Woont u niet in Almere of is er sprake van tussentijdse aanmelding? U kunt  een mail sturen naar secretariaat@mlf.asg.nl

 

NB: Overige aanmeldingen kunnen gedaan worden via onderstaand formulier.

Gegevens van uw kind

(Verwachte) geboortemaand
(Verwacht) geboortejaar

Aanmelding voor onderwijs

Aanmelding voor schooljaar
Vanaf datum
Gaat uw kind nu al naar school?
Huidige school
Huidige groep
Wilt u ook gebruikmaken van kinderopvang?
Ik heb opvang nodig op
Zijn er bijzonderheden?

Uw gegevens

Gaat u voor uw kind begint op de Campus verhuizen?
Per datum:

Aanmelden afronden

reCAPTCHA is required.