Skip to content

1 februari Open huis – beide locaties!

 

Locatie 1: Ambonstraat 5, 1335 JV Almere (Montessori Lyceum Flevoland)

Locatie 2: Marie Curielaan 301, 1341 BA Almere (Montessori Campus)        

Open Huis

Woensdag 1 februari 2023

16.00 – 19.00 uur

 

Zit je nu in groep 7/8 en wil je naar de Montessori Campus op de Marie Curielaan?

Download dan dit formulier (invulbare pdf). Vul het in en stuur een geprinte versie met handtekening naar ons op! Het formulier kan uiteraard ook met de hand worden ingevuld.

Klik voor overige aanmeldingen op de knop Aanmeldprocedure.

Keuze is het begin van elke groei. Kom en ervaar hoe jij kan groeien op het MLF! Bekijk hieronder de video die wij hebben gemaakt van de vorige digitale editie van ons Open Huis.

 

Meeloopochtend

Elk jaar organiseren we een aantal meeloopochtenden. Leerlingen uit groep 8 mogen dan een ochtend meelopen met een brugklasleerling om zelf te ervaren hoe een schooldag er op het MLF uitziet.

 

Verschil tussen de Voorlichtingsavond en Open Huis?

Tijdens de Voorlichtingsavond worden presentaties gegeven voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van groep 8. Tijdens de Voorlichtingsavond ligt de focus op de informatie.

De Voorlichtingsavond is anders dan het Open Huis. Tijdens het Open Huis is de hele school in bedrijf, alle vakdocenten zijn aanwezig om te vertellen over hun vak en je kunt opdrachten maken en met korte lesjes meedoen als je dat leuk vindt. Leerlingen leiden je rond door onze school. Je kunt bij hen met al je vragen terecht. Zij weten tenslotte het beste hoe het is bij ons op school.

Kies je school in Almere

Kiezen voor een middelbare school is best spannend! Er is veel keus in Almere, elk school heeft een eigen profiel, karakter en cultuur. Om ze allemaal te leren kennen organiseren de scholen een aantal avonden per jaar een carrousel zodat je kennis kunt maken met alle middelbare scholen van Almere. Hou hiervoor de site van www.kiesjeschoolinalmere.nl in de gaten.

 

LO_kiesjeschoolinalmere-hand_2