Skip to content

Open Huis

kubus

7 februari 2024

16.00 – 19.00 uur 

locatie Marie Curielaan 301

Let op: op 7 februari is de locatie Ambonstraat NIET open

Zit je nu in groep 8 en wil je naar de Montessori Campus op de Marie Curielaan?

Download dan dit formulier (invulbare pdf). Vul het in en stuur een geprinte versie met handtekening naar ons op! Het formulier kan uiteraard ook met de hand worden ingevuld.

Klik voor overige aanmeldingen op de knop Aanmeldprocedure.

Meeloopochtend

Elk jaar organiseren we een aantal meeloopochtenden. Leerlingen uit groep 8 mogen dan een ochtend meelopen met een brugklasleerling om zelf te ervaren hoe een schooldag er op het MLF uitziet.

 

Verschil tussen de Voorlichtingsavond en Open Huis?

Tijdens de Voorlichtingsavond worden presentaties gegeven voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van groep 8. Tijdens de Voorlichtingsavond ligt de focus op de informatie.

De Voorlichtingsavond is anders dan het Open Huis. Tijdens het Open Huis is de hele school in bedrijf, alle vakdocenten zijn aanwezig om te vertellen over hun vak en je kunt opdrachten maken en met korte lesjes meedoen als je dat leuk vindt. Leerlingen leiden je rond door onze school. Je kunt bij hen met al je vragen terecht. Zij weten tenslotte het beste hoe het is bij ons op school.

 

Kies je school in Almere

Kiezen voor een middelbare school is best spannend! Er is veel keus in Almere, elk school heeft een eigen profiel, karakter en cultuur. Om ze allemaal te leren kennen organiseren de scholen een aantal avonden per jaar een carrousel zodat je kennis kunt maken met alle middelbare scholen van Almere. Hou hiervoor de site van www.kiesjeschoolinalmere.nl in de gaten.

 

LO_kiesjeschoolinalmere-hand_2